• Aktuality

          • MIDICOOL volej
            • MIDICOOL volej

            • Na našej škole sa uskutočnilo 1. skupinové kolo súťaže MIDICOOOL volej žiakov. Súťaže sa zúčastnili 4 školy a to : ZŠ Jana Amosa Komenského v Seredi, ZŠ Juraja Fándlyho v Seredi, Gymnázium Vojtecha Mihálika v Seredi a ZŠ s MŠ a VJM Horné Saliby. Našej škole sa podarilo umiestniť na treťom mieste a ďakujeme našim žiakom za výbornú reprezentáciu a to: Viktorovi Pálovi, Petrovi Mihinovi, Romanovi Rácovi a Filipovi Ostradeckému.

              Mgr. Erik Juríček

            • 2 %

            • Milí rodičia a priatelia!

              Ďakujeme Vám za Vaše dary v podobe 2% z daní v minulom roku. Vďaka nim sme mohli zveľadiť školské prostredie a aj mimoškolské aktivity pre naše/vaše deti. Tento rok sme sa spojili s našou partnerskou MŠ Murgašova - dôvody boli vysvetlené prostredníctvom triednych dôverníkov a učiteľov.

              2% tvoria významnú čiastku pre školu. Ak sa rozhodnete aj v  roku 2024 venovať 2% škole, budú použité  primárne na vybavenie a modernizáciu školy. Vopred Vám ďakujeme za spoluprácu.

              Ako postupovať?

              1. Požiadajte zamestnávateľa o vystavenie potvrdenia o zaplatení dane.
              2. Vyplňte vyhlásenie o poukázaní 2 % dane pre RZ pri MŠ Murgašova. Tlačivo si môžete stiahnuť aj na školskej  stránke  alebo vyzdvihnúť na recepcii školy (budova A).
              3. Obidve tlačivá (potvrdenie o zaplatení dane + vyhlásenie ) pošlite/doručte, najneskôr do 30. apríla 2024 daňovému úradu v mieste vášho bydliska alebo odovzdajte v škole na recepcii (budova A) či triednej učiteľke.  
              4. Ak odovzdáte tlačivá  daňovému úradu, kópiu v zalepenej obálke odovzdajte škole (na recepcii v budove A/triednej učiteľke). Finančné prostriedky určené pre ZŠ Jana Amosa Komenského budú použité na rozvoj školy.

              Nesmierne si vážime Vašu pomoc. 

              JUDr. P. Hurtová, predsedníčka RZ, PaedDr. P. Krivosudská, riaditeľka školy

          • Podpora odídencov z Ukrajiny vo vzdelávaní
            • Podpora odídencov z Ukrajiny vo vzdelávaní

            •  

              Pre žiakov z Ukrajiny sme pripravili druhý ročník projektu „Podpora odídencov z Ukrajiny vo vzdelávaní“, ktorý pod záštitou humanitárnej organizácie UNICEF a Národného inštitútu vzdelávania a mládeže zabezpečili skupinové stretnutie ukrajinských žiakov prvého a druhého stupňa. Žiaci tak mali možnosť porozprávať sa vo svojom rodnom jazyku s odborníčkami z regionálneho koordinačného tímu, zapojiť sa do skupinových hier a zozdieľať svoje skúsenosti zo štúdia na našej škole. Na začlenení zahraničných študentov nám veľmi záleží a vďaka podobným akciám sme opäť o krok bližšie ich úspešnej adaptácií.

               

              Mgr. Lenártová, Mgr. Remiášová

            • Jarná generálka

            • Počas jarných prázdnin dostala naša veľká telocvičňa na budove B " JARNÚ GENERÁLKU".Palubovka prešla dôkladnou rekonštrukciou, počas ktorej sa vybrúsili parkety, natreli kvalitným protišmykovým lakom a čo je najdôležitejšie pomaľovala novými farebnými čiarami. Okrem klasických športov, ako je basketbal, tenis a volejbal nám pribudli čiary aj na florbal a midicool volejbal. Všetky športy sú na našej škole veľmi obľúbené. Deťom sa nový vzhľad telocvične veľmi páčil, ocenili kvalitnú prácu.                                                       Mgr. Krajčovičová

          • „ Moren, Morena“. 
            • „ Moren, Morena“. 

            •  

              Tradície, zvyky a ich dodržiavanie je dôležitou súčasťou nášho života. Aj na našej škole sa snažíme o odovzdávanie zvykov našim žiakom.  Morena, slamená figurína, oblečená do ženských šiat. Bola symbolom zimy, choroby a smrti. Žiaci 4.B si pripravili pásmo o Morene. Navštívili všetky prvé a druhé ročníky, kde predviedli toto pásmo.

                                                                                                                                                                Mgr. D. Kuričová

          • ŠKD
            • ŠKD

            • Okrem bežných aktivít, akými v ŠKD trávievame popoludnia, sme sa pustili
              aj do náročnejších projektov. A teda, musíme povedať, že máme/máte
              šikovné deti 😉 Za posledné obdobie si mali možnosť vyskúšať pripraviť
              niekoľko rôznych jedál. Od klasických ako langoše, šišky, cez waffle,
              palacinky, bábovku, pizza štangle s dressingom až po recepty, v ktorých
              využívame iba zdravé suroviny ako vločky, orechy... Všetko zvládnu tie
              naše deti, keď im dáme príležitosť a dôveru. Oddeľujú žĺtka, mixujú
              cesto, umývajú riady... A nie je to len o pečení ako takom. V receptoch
              hľadáme pravopisné chyby a učíme sa čítať s porozumením, pri vážení
              surovín si opakujeme matematiku, pri použitých ingredienciách riešime aj
              ich prospešnosť pre náš organizmus. Chutný výsledok je už len tou
              pomyselnou čerešničkou na torte.


              Vych. Gamanová a Komadová

          • Projekt MODULY
            • Projekt MODULY

            • Moduly sú projekt MŠVVaŠ SR, ktorého cieľom je skvalitniť hodiny telesnej a športovej výchovy. Aj na našej škole máme niekoľko modulov. Jedným z nich je - MODUL KARATE, pre žiakov 4. a 5. ročníkov. Každý modul je inovatívna forma vzdelávania na hodinách telesnej a športovej výchovy na I. stupni základných škôl. Cieľom projektu je priniesť do vyučovania inovatívne metódy a formy vzdelávania, inšpirovať pedagógov a motivovať žiakov k pohybovej aktivite. Moduly majú presah aj mimo vyučovacieho procesu v podobe návodu pre žiakov a rodičov ako a kde zmysluplne tráviť voľný čas. Náplňou 6 hodín boli: úpolové cvičenia a hry, základné údery a kopy, základy sebaobrany s penovými slížami, koordinačné hry s opaskami a karate AGILITY dráha. Ďaľším modulom je MODUL FLAGFUTBAL, pre žiakov 2.ročníka. Flag futbal je bezkontaktná varianta amerického futbalu. Hlavným rozdielom je, že na zastavenie súperovho útoku nie je potrebné hráča s loptou položiť na zem, ale stačí mu vziať látkový praporček (flag), ktorý má upevnený na opasku. Je to zábavný a bezpečný šport, ktorý vyžaduje neustálu koncentráciu a fyzickú aktivitu každého hráča. Flag futbal je tiež skvelý spôsob, ako sa zapojiť do kolektívnej hry a zároveň sa zabaviť. Počas hodín na tomto module si žiaci osvojili správny úchyt lopty určenej na flagfutbal, hod s loptou. Absolvovali rozličné útočné a obranné cvičenia spojené s bezkontaktným odobratím flagu. Naučili sa základné povely a základné pravidlá hry.

              Mgr. Kuričová a Mgr. Porubská

          • Lídri v kurikulárnych zmenách 
            • Lídri v kurikulárnych zmenách 

            • ZŠ Jana Amosa Komenského v Seredi patrí medzi 39 škôl, ktoré sú od septembra 2024 zapojené ako prvé do kurikulárnej reformy. V 1.ročníku vzdelávanie prebieha v súlade s novým štátnym vzdelávacím programom. Do zmien, ktoré na škole prebiehajú sú aktívne zapojení všetci pedagogickí zamestnanci. Celý pedagogický zbor je súčasťou inovačného vzdelávania poskytovaného Národným inštitútom vzdelávania a mládeže (ďalej NIVaM) Škola pre 21. storočie, zameraným na tvorbu školského vzdelávacieho programu. Vzdelávanie vedú učitelia profesijného rozvoja z NIVaMu, ktorí školu sprevádzajú na ceste zmeny.  Časť učiteľov spolupracuje s mentormi z Regionálneho centra podpory učiteľov v Galante (ďalej RCPU) či už formou mentoringu alebo vzdelávania.

              Pred jarnými prázdninami školu navštívil generálny riaditeľ sekcie predprimárneho a základného vzdelávania na Ministerstve školstva, výskumu, vývoja a mládeže  (ďalej MŠVVaM SR) Martin Kríž, z odboru predprimárneho vzdelávania a základných škôl Petra Jankovská a z odboru kurikula a inovácií vo vzdelávaní zodpovedný za agendu RCPU Péter Urban. Cieľom návštevy bolo zistiť akú podporu a na akej úrovni škola dostáva od NIVaM, RCPU a akú podporu potrebuje škola v súvislosti s kurikulárnou s reformou. S predstaviteľmi ministerstva, okrem vedenia školy diskutovali supervízori  pôsobiaci na 1. či 2. stupni a v školskom klube detí. Stretnutia sa zúčastnili aj digitálne koordinátorky. Uvedené funkcie sú na škole novinkou od septembra 2023 a ich hlavnou úlohou je skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole.

              Súbežne na škole prebiehalo výjazdové zasadnutie oddelenia manažmentu kurikulárnych zmien, ktoré v NIVaMe zodpovedá za kurikulárnu reformu. Tím pod vedením riaditeľky oddelenia Denisy Šukolovej spolu s riaditeľkou odboru podpory formálneho vzdelávania Petrou Fridrichovou diskutovali s vedením školy a vedúcimi metodických združení,  predmetových komisií o zmenách na škole a implementácii štátneho vzdelávacieho programu. Na otvorených hodinách v 1. ročníku sa presvedčili ako kurikulárna reforma prebieha v praxi. Následne diskutovali s učiteľkami z 1. ročníka a asistentkami o úspechoch a úskaliach zavádzania školského vzdelávacieho programu.

              Teší nás, že zástupcovia ministerstva aj NIVaM ocenili úsilie, snahu a prístup  pedagogického zboru ku kurikuárnej reforme a celkový progres školy.                                                                          PaedDr. Paulína Krivosudská 

          • Šaliansky Maťko
            • Šaliansky Maťko

            •  Dňa 26. 2. 2024 sa naše žiačky Paulínka Sadloňová z 3. B, Nikol Drgoňová z 5. A a Natália Široká zo 6. A zúčastnili okresného kola v umeleckom prednese Šaliansky Maťko. Dievčatá odovzdali svoje interpretačné posolstvo publiku prostredníctvom ukážok slovenských povestí. Prednes sa talentovaným recitátorkám vydaril. Domov sa vrátili spokojné so svojím výkonom a s cennými skúsenosťami. Prajeme im veľa úspechov v recitovaní a mnoho pekných literárnych zážitkov.

              Lucia Orgoníková

          • „Peniaze sú iba nástroj. Naučme sa s nimi pracovať.“
            • „Peniaze sú iba nástroj. Naučme sa s nimi pracovať.“

            •  

              Tento slogan zavládol počas posledných dní na ZŠ Jana Amosa Komenského. Venovali sme sa finančnej gramotnosti na tematickom vyučovaní. Žiaci pracovali na rozpočte narodeninovej oslavy, počítali koľko ich budú stáť domáce muffiny , porovnávali s cenou v obchode a nakoniec si ich aj sami upiekli. Analyzovali rozprávku „O troch grošoch“. Zisťovali a vyhľadávali, koľko by ich stálo domáce zvieratko aj s výbavou. „Cestovali“ po svete a zisťovali, kde sa v akej mene platí. Vytvárali vlastný návrh bankovky. Riešili pôžičky, hypotéky, termínované účty a mnoho ďalších vecí.

              Naše ôsmačky zase niečo o financiách priučili štvrtákov. Zahrali si s nimi Kahoot, kde ich zábavnou formou otestovali , čo všetko vedia o našej mene. Štvrtáci si tiež vyskúšali role kupujúceho a predávajúceho v hre na obchod.

              Deviate ročníky absolvovali vzdelávanie s lektormi zo spoločnosti OVB. Toto stretnutie opísala žiačka Dominika Šimončíková z 9.A:

              „Lektor nám vysvetlil ako máme zaobchádzať s peniazmi, na čo si máme dávať pozor a ako investovať. Z prezentácie sme sa dozvedeli užitočné informácie o šetrení, ako finančne rozmýšľať a ako sa orientovať vo financiách a v dospeláckom živote. Je dôležité poznať hodnotu peňazí a vedieť, ako s nimi narábať. Celá prednáška bola pre nás, deviatakov veľmi prínosná, lebo nás oboznámila aj so základnými poznatkami z ekonomiky.“

          • Začni s duálom zarábať už počas strednej školy
            • Začni s duálom zarábať už počas strednej školy

            •     

                   V duchu tejto myšlienky sa niesla online exkurzia, ktorej sa zúčastnili žiaci 9. ročníka vo štvrtok 22.02.2024 počas 3. vyučovacej hodiny.          

               Slovenská aliancia moderného obchodu, ktorú tvoria nasledovní zamestnávatelia: BILLA, KAUFLAND, LIDL, METRO, TESCO, DM DROGERIE MARKT a TERNO, si pre žiakov 9. ročníka pripravila zaujímavú online exkurziu. Deviataci sa dozvedeli, aké sú výhody duálneho vzdelávania a praktického vyučovania počas strednej školy. Išlo o jedinečné podujatie, na ktorom sa prezentovali zamestnávatelia spolu s absolventmi daných odborov. Študentka 3. ročníka DM DROGERIE MARKT a študent 1. ročníka TESCO sa formou besedy podelili o svoje skúsenosti a postrehy. Porozprávali žiakom,  čo je na štúdiu obchodu zaujímavé, čo ich najviac baví a aké sú hlavné výhody duálneho vzdelávania ako finančná odmena, zabezpečené pracovné miesto po skončení SŠ, polročné finančné odmeny podľa prospechu a dochádzky v škole. Žiaci sa tiež dozvedeli, čo musí študent splniť, aby sa dostal do duálu, ako vyzerá bežný deň študenta na praxi a aký je proces hodnotenia praxe. Podrobnejšie informácie o štúdiu obchodu nájdu žiaci na stránke Poď študovať obchod. Počas besedy prebiehala súťaž o balíček produktov od zamestnávateľov. Ďakujeme za množstvo informácií o duálnom vzdelávaní a tešíme sa na ďalšie podobné aktivity.

              A.Krivošíková

          • Korčuľovanie
            • Korčuľovanie

            • 22.2.2024 sme so žiakmi „korčuliarmi“ strávili športové dopoludnie na ľadovej ploche v Šoporni. Naši korčuliari absolvovali cvičenia na zlepšenie ich techniky korčuľovania a balansu na ľade. Po zvyšok času si užili voľné korčuľovanie a spoločnú zábavu.

          • Čaro slova
            • Čaro slova

            •  

              19. februára 2024 sa  na našej škole uskutočnilo školské kolo „Čaro slova“.  Umelecký prednes poézie a prózy žiakov 2.-9. ročníka.

              Recitátorov bolo neúrekom. Malí i veľkí prednášajúci predviedli veľmi pekné recitátorské majstrovstvo, začo im patrí veľká  vďaka.

              Čaro slova- Hviezdoslavov Kubín, ktorý si pamätáme my starší, je oslavou ľubozvučnej  slovenčiny vytvorený na počesť veľkého spisovateľa a básnika Pavla Országha Hviezdoslava.

              Naši žiaci sa dozvedeli nielen to, kto bol tento velikán slovenského národa, ale aj to, že v našom meste existovala Základná škola P. O. Hviezdoslava, ktorá sa stala súčasťou Základnej školy J. A. Komenského.

              Busta P. O. Hviezdoslava v školskej knižnici pochádza z čias spomínanej základnej školy.

              Spolu s deťmi sme prežili pekné dopoludnie. Potešili sme sa milými ukážkami slovenských autorov. Príjemným prejavom malých umelcov.

              Porotu tvorili p. uč. A. Pauerová, p. uč. L. Budinská, p. uč. Janka Válkyová, náš vzácny hosť, ktorá bola učiteľkou na ZŠ Fándlyho v Seredi a veľa rokov sa venovala umeleckému prednesu žiakov. Ďakujeme, že prijala naše pozvanie a pomohla nám vybrať deti, ktoré nás budú reprezentovať v okresnom kole v Galante. Rozhodovanie bolo veľmi zložité, pretože žiaci boli veľmi dobre pripravení.

              Ďakujeme rodičom a pani učiteľkám za vzornú prípravu.

              Pani učiteľkám: Bohušovej, Tuškovej, Porubskej, Urbanovej, Holičkovej, Grycovej, Droppovej, Boženíkovej,  Budinskej.

              Naši šikovní recitátori sú:

              2.A  Samuel Pauer, Anabella Vrablecová, Lucia Drábiková

              2.B Tereza Morongová, Oliver Pravda

              2.C Nataša Chatrnúchová, Samuel Jančovič, Júlia Lukáčová

              3.A Paulína Krajčová, Filip Hrivnák, Alica Markech, Tomáš Turanský

              3.B Paulína Sadloňová, Nella Vargová

              3.C Nikola Sokolová, Lea Lóciová, Laura Debnárová, Diana Kánová, Victoria Modrovská

              4.A Hana Kordiaková, Elizabeth Nagyová, Dominika Tatranská

              4.C Michaela Markechová, Lucia Popluhárová

              5.A Nikol Drgoňová, Soňa Šuláková, Lukáš Šmátrala

              5.B Karin Droppová, Richard Jóža

              6.A Liliana Nagyová, Natália Široká

              6.B Natalie Krchová, Melánia Sásiková

              UMIESTNILI SA:

              1. Kategória poézia

              1. miesto: Nelly Vargová 3.B- POSTUPUJE

              2. miesto: Paulína Sadloňová 3.B

              3. miesto: Diana Kánová 3.C

              3. miesto: Lucia Popluhárová 4.C

               

              1. Kategória próza

              1. miesto: Michaela Markechová 4.C-POSTUPUJE
              2. miesto: Nikolka Sokolová 3.C
              3. miesto: Nataša Chatrnúchová 2.C

              3.  miesto: Alica Markech 3.A

                    

               

              2. Kategória poézia

              1. miesto: Melánia Sásiková 6.B-POSTUPUJE
              2. miesto: Liliana Nagyová  6.A
              3. miesto: Nikol Drgoňová 5.A

              3.  miesto: Karin Droppová 5.B   

               

              2. Kategória próza

              1. miesto: Natalie Krchová 6.B-POSTUPUJE
              2. miesto: Natália Široká 6.A

              Ďakujeme všetkým!!!

              Našim postupujúcim želáme veľa šťastia v okresnom kole!!!

              Mgr. A. Pauerová, Mgr. L. Budinská

          • VŠETKOVEDKO
            • VŠETKOVEDKO

            •  

              Veľký súboj o najmúdrejšieho medzi najbystrejšími

               

              Do celoslovenskej vedomostnej súťaže VŠETKOVEDKO sa v tomto školskom roku zapojilo v našej škole 32 žiakov 1. - 4. ročníka. Dňa 28.novembra 2023 žiaci riešili otázky zo všetkých oblastí, s ktorými sa doteraz stretli: vlastiveda, prvouka, prírodoveda, slovenský jazyk a literatúra, matematika, anglický jazyk, informatická, dopravná, hudobná a výtvarná výchova.

              Pri vyhodnotení súťaže sme sa dozvedeli, že do súťaže sa zapojilo viac ako 32 076 detí. Tí, ktorí sa zaradili medzi 30 % najúspešnejších získali diplom s titulom „VŠETKOVEDKO“. Na našej škole si tento titul vybojovalo 6 žiakov:

              V kategórii Všetkovedko – 1.ročník (súťažilo v SR – 8 611 detí)

              1. miesto – Timotej Kocúr – 1.A
              1. miesto - Matúš Božík – 1.C a Tobias Hlaváč – 1.C

              V kategórii Všetkovedko – 2.ročník (súťažilo v SR – 9 080 detí)

              30. miesto - Nina Bábyová – 2.A

              V kategórii Všetkovedko – 3.ročník (súťažilo v SR – 7 700 detí)

              41. miesto - Filip Svátek – 3.A

              V kategórii Všetkovedko – 4.ročník (súťažilo v SR – 6 685 detí)

              44. miesto - Adam Tornayi – 4.A

               

              Ostatní súťažiaci sa tiež snažili a získali diplom „Všetkovedkov učeň“.

              Všetkým ďakujeme za reprezentáciu i šírenie dobrého mena našej školy a blahoželáme im k úspechu.

              Mgr. Čížová Hana, koordinátorka súťaže

            • Okresné kolo biologickej olympiády

            • Dňa 13. februára sa Sofia Sedláková 9.A a Martin Priadka 8.B zúčastnili okresného kola biologickej olympiády kat. C TP v Galante. Aj napriek tomu, že neboli úspešní, získali nové skúsenosti, ktoré zúročia v budúcom školskom roku. Ďakujem žiakom za nadštandartný prístup, ochotu pracovať nad rámec školských povinností i dôstojnú reprezentáciu školy.

              Mgr. S. Nagyová

          • Korčuľovanie
            • Korčuľovanie

            • Minulý týždeň žiaci našej školy opäť strávili športové dopoludnie na ľadovej ploche v Šoporni. Na klzisku sa v časových intervaloch vystriedal nádherný počet žiakov prvého aj druhého stupňa. Naši začínajúci korčuliari sa naučili stáť, kráčať a základy kĺzania na ľade. Pokročilí korčuliari trénovali pád na ľade, balans na 1 nohe, odrážanie 1 nohou a plnili rozličné slalomové úlohy. Čas na klzisku sme si všetci spoločne užili, zabavili sme a už teraz sa tešíme na ďalšie korčuľovanie.

              Mgr. L. Porubská

          • Karneval v ŠKD
            • Karneval v ŠKD

            • Za veľkolepou zábavou nemusíš cestovať ani do Ria či Benátok. Množstvo masiek ako víly, princezné, šašovia, kovboji, vojaci, speváčky a ešte veľa iných postavičiek s rozžiarenými očkami sa zabávali, tancovali, v jedálni našej školy. Keďže sa popoludnie nieslo v rytme hudby a tanca vyhodnotili sme najlepších tanečníkov. Karneval sme ukončili vyhodnotením najoriginálnejších vyrobených a kupovaných masiek. Všetky deti odchádzali spokojné a vytancované domov so sladkou odmenou. Tradične ako vždy, sa nám o občerstvenie postarali pani kuchárky, za čo im nesmierne ďakujeme.

              Vych.M.Beličková

          • Lyžiarsky výchovno výcvikový  kurz 2024
            • Lyžiarsky výchovno výcvikový kurz 2024



            • Vo februári sa žiaci Základnej školy Jana Amosa Komenského v Seredi sa zúčastnili lyžiarskeho výcviku. Výcvik sa konal v lyžiarskom stredisku Čičmany. Ubytovanie, tak ako aj minulý rok, bolo zabezpečené v Penzióne u sv. Bystríka. Výcviku sa zúčastnili  žiaci siedmych ročníkov, dopĺňali ich ôsmaci a deviataci. Z dôvodu nepriaznivého počasia sa lyžovať dalo len dva dni ale aj to stačilo našim žiakom aby všetci zvládli jazdu na vleku a bezpečne zlyžovať svah. Na ostatné dni bol pripravený náhradný program. Vo štvrtok návšteva miestnych múzeí: Radenov dom, múzeum svadobných truhlíc- Na dreve maľované, kde sa oboznámili so slovenskými zvykmi a tradíciami. V piatok  navštívili Slovenský betlehem, Baziliku Narodenia Panny Márie a Frivadskú kalváriu v Rajeckej Lesnej. Okrem lyžovania tak mali možnosť spoznať časť regiónu nazývaného Rajec.
              Veľká vďaka patrí rade rodičov za príspevok na ceny, darčeky a odmeny. Takisto ďakujeme aj rodičom, ktorí prispeli sladkými odmenami pre deti.

              Mgr. E. Juríček, Mgr. E. Válkyová, Mgr. Ľ. Holičková, Mgr. L. Vargová Droppová, M. Martonková

    • Kontakty

      • Základná škola Jana Amosa Komenského v Seredi
      • 031 6270151 alebo 031 6270140
      • Komenského 1227/8, 926 01 Sereď 926 01 Sereď Slovakia
      • IČO: 37836706
      • DIČ: 2021618654
      • Dohľad nad ochranou osobných údajov ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ (zo@eurotrading.sk), na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.
      • PaedDr. Paulína Krivosudská, riaditeľka školy +421 911 332 178, riaditelka@zskomsered.sk
      • Mgr. Karin Ščasná, zástupkyňa pre 1.stupeň +421 904 965 846 zastupkyna1.st@zskomsered.sk
      • Mgr. Michaela Takáčová, zástupkyňa pre 2.stupeň + 911 332 191 zastupkyna2.st@zskomsered.sk
      • Antónia Míková, vedúca školskej jedálne +421 910 332 191 veduca.kuchyne@zskomsered.sk
      • Brigita Halasi, vedúca prevádzkového úseku referentka@zskomsered.sk
      • Ing. Miriam Belková, vedúca ekonomického úseku: ekonomka@zskomsered.sk, Eva Vidová, ekonómka: ekonomka2@zskomsered.sk Mgr. Andrea Zemková, mzdová účtovníčka: pam@zskomsered.sk
      • webmaster: veronika.kosova@zskomsered.sk
    • Prihlásenie

  • CP