• Aktuality

          • Deň otcov v ŠKD
            • Deň otcov v ŠKD

            •  Počas týždňa sme spolu s deťmi pripravili malé prekvapenie pre oteckov. Deti popustili uzdu fantázií a kreatívne vytvorili darčeky.

              Vych. Martina Bábyová

          • Školský výlet Smolenice
            • Školský výlet Smolenice

            •  

              Školské výlety znamenajú, že  koniec školského roka sa blíži. Aj my, žiaci 3.A a B triedy, sme si jeden takýto výlet naplánovali. Nebol to len taký obyčajný, ale turistický. Vybrali sme  sa na túru zo Smolenického zámku cez Vlčiareň a potom náučným chodníkom až do obce Smolenice. Začali sme na Smolenickom zámku, kde sme len nakuli na nádvorie, pretože tam bola medzinárodná konferencia. Už vieme, že na Smolenickom zámku sídli Slovenská akadémia vied. Pani učiteľka nám porozprávala zaujímavú povesť o tom ako vznikla obec Smolenice. Najprv sme išli po žltej turistickej značke a potom prešli na modrú. Zastavili sme sa pri kaplnke Panny Márie, kde sme videli na vápencovej skale malé kvaple, ktoré vytvorila voda. Prechádzali sme prekrásnym lesom, videli sme roháča veľkého, zlatoňov, vranu, havranov aj tesára čierneho. Naučili sme sa ako rozoznať dub od buka. V dedine sme sa občerstvili dobrou zmrzlinou a nakúpili si malé suveníry. Zaujímavosťou bola aj obrovská lipa pri kostole, ktorej kmeň občiahlo až deväť detí. Výlet sa vydaril.

                                                                                                                                 Mgr. Zuzana Kuciaková

          • Nakŕm a pohladkaj ma
            • Nakŕm a pohladkaj ma

            •  

              14. jún patril geograficko-biologickej exkurzii našich šiestakov. Obec Lubina v podjavorinskej oblasti na slovensko-moravskom pohraničí nás uchvátila krásnym prostredím. Cieľom našej návštevy bol farmapark Lubina, v ktorom si na úvod žiaci rozprestreli svoje deky, vytiahli dobroty a piknik sa mohol začať. Svoje športové zručnosti si vycibrili pri spoločných loptových hrách. Popri pikniku si užívali nádherné výhľady okolitej prírody. Prehliadka zvierat s odborným výkladom 2 animátorov deti veľmi bavila a možnosť ich kŕmiť a hladkať umocnila ich dobré dojmy z našej exkurzie. Dúfame, že okolie a zvieratká, ktoré mohli žiaci vnímať v ich prirodzenom prostredí, v nich utvrdili lásku k faune a flóre.

              Mgr. A. Droppová

          • Výlet na ranč
            • Výlet na ranč

            •  

              V pondelok  12.6., žiaci 2.A a 2.B triedy v rámci výletu navštívili Ranč na Striebornom jazere, ktorý sa nachádza pred Galantou. Žiaci si prezreli areál vybavený pre výcvik koní, videli ustajnené kone , výbehy s dobytkom aj ťažkú prácu zamestnancov farmy. Očarila ich prechádzka okolo jazera slúžiaceho na rybolov, vyskúšali si orientáciu v bludisku. Atraktívnou bola pre nich vyhliadková veža, ktorá ponúkala krásne výhľady na Galantu. Veža má tri schodištia ale len jedno vedie na vrchol. Dosýta sa vyšantili na detskom lanovom ihrisku, chlapci si samozrejme stihli aj zahrať futbal. Bolo super!                                                                                                     Tr.uč.: Ľ. Holičková, E. Sabová

               

          • Mestská atletická olympiáda
            • Mestská atletická olympiáda

            • Vo vynovenom športovom areáli základnej školy Jana Amosa Komenského v Seredi sa dňa 12.6.2023 uskutočnila mestská atletická olympiáda. Olympiády sa zúčastnilo 5 škôl zo Serede a okolia a to ZŠ Juraja Fándlyho v Seredi, Cirkevná ZŠ v Seredi, ZŠ v Šintave, ZŠ v Šoporni a naša základná škola. Športovci súťažili v disciplinách beh na 60 m, beh na 300 m, beh na 800 m dievčatá, beh na 1000 m chlapci, skok do diaľky, vrh guľou, hod kriketovou loptičkou dievčatá a hod granátom chlapci. Našu školu reprezentovali žiaci  6. -9. ročníka, ktorí podali skvelé výkony a podarilo sa im umiesniť v nasledovných disciplínach:

              Sofia Sedláková 2. miesto v behu na 60 m a 3. miesto v behu na 300 m

              Jasmín Jarašová 1. miesto v behu na 800 m

              Emily Žigová 2. miesto v behu na 800 m

              Patrik Hrdlovič 3. miesto v behu na 1000 m

              Samuel Hodorovič 3. miesto v skoku do diaľky

              Alan Marušiak 1. miesto vo vrhu guľou a 2. miesto v hode granátom

              Matej Ščevík 2. miesto vo vrhu guľou

              Veľká vďaka patrí našim bývalým kolegyniam, ktoré nám pomáhali s rozhodovaním atletických disciplín a s ošetrovaním a to pani učiteľke Mgr. Magdaléne Šimákovej, Mgr. Zuzane Súdinovej, Alene Kiradžievovej a pani zdravotníčke Helene Loveckej. Poďakovanie partí aj našim kolegom a kolegom zúčastnených škôl, ktorí taktiež prispeli aby táto športová udalosť prebehla bez komplikácií.

              Mgr. E. Juríček

          • Rodinný deň na frajerskej škole
            • Rodinný deň na frajerskej škole

            • V piatok sa na našej škole (ZŠ Komenskej v Seredi) uskutočnil 1. Rodinný deň, ktorý bol plný zábavy. Rada rodičov v zastúpení pani Čelárovej, Harakaľovej, Kráľovičovej a Hurtovej v spolupráci s vedením školy a dobrovoľníkmi z rodičov a z pedagógov pripravili popoludnie naplnené súťažami, hudbou, tombolou a dobrou náladou. Pripravených bolo 9 súťaží. Každý súťažiaci dostal za splnenú úlohu jeden poukaz, poukazy deti zbierali do krabíc - každá trieda zvlášť. Odmenu vo výške 100€ získali nasúťaživejšie triedy - 4.B a 7.A. Súťaž o najchutnejší koláčik vyhrala pani Prélovská s Kinder pingui rezom. Porota to nemala ľahké, prihlásilo sa až 34 súťažiacich s koláčikmi. Deti si pochutnávali na hot dogoch, cukrovej vate a popcorne, dospelí zase na chutnej kávičke. Najviac cien do tomboly venovala trieda 3.A, ostatné triedy za ňou však veľmi nezaostávali a prispeli tiež. Spolu sme mali krásnych 101 cien. Výťažok z predaja tomboly v sume 1000€ bude darovaný škole na zariadenie dielní pre naše deti. Týmto chcem poďakovať organizátorom, pomocníkom pri súťažiach, predaji tomboly a občerstvenia, každému kto priniesol niečo do tomboly a vám, ktorí ste sa podujatia zúčastnili a prispeli ste k dobrej nálade. Verím, že sa každému zúčastnenému akcia páčila a odniesli ste si z nej dobré spomienky....

              JUDr. Pavlína Hurtová

          • Výlet do Piešťan
            • Výlet do Piešťan


            •  

              V piatok 9.6.2023 sa žiaci 7. ročníka zúčastnili výletu do Piešťan. Navštívili sme Balneologické múzeum Imricha Wintera a Pamätnú izbu Ivana Krasku. V obidvoch múzeách sa nám venovali pani sprievodkyne, ktoré nám pútavo priblížili históriu Piešťan a jedného z ich významných obyvateľov. V balneologickom múzeu, ktoré sídli v kúpeľnej dvorane, sme si prezreli expozície archeológie, histórie a etnografie regiónu Piešťan. Zistili sme, že na Slovensku sa našlo veľa zaujímavých predmetov už od staršej doby kamennej, videli sme predmety pochované v bohatých hroboch a niečo sme sa dozvedeli aj o využití minerálnych vôd Piešťan. Mali sme možnosť vojsť do pôvodného starého domu so slamenou strechou a pokochať sa expozíciou krojov a keramiky.

              V Pamätnej izbe Ivana Krasku sme sa dozvedeli veľa nových informácií o jeho živote, preštudovali sme si jeho rukopisy a pani sprievodkyňa nám priblížila aj okolnosti, za ktorých napísal svoje dve zbierky poézie. Atmosféru dotváralo prostredie originálneho zariadenia, pôvodného nábytku a predmetov z pozostalosti tohto poeta. Po návštevách múzeí sme sa presunuli do obchodného domu, v ktorom bola skvelá výstava optických ilúzií. Mnohé z nich sme si mohli aj prakticky vyskúšať.
              Ďakujeme našim najobľúbenejším pani učiteľkám za koncoročný výlet.

               

              V. Pál 7.C, M. Kavický 7.B

          • EnglishStar
            • EnglishStar

            •  

              9 žiakov z našej školy zúčastnilo súťaže EnglishStar, aby sa popasovali s úlohami v anglickom jazyku a porovnali svoje vedomosti so svojimi rovesníkmi z celého Slovenska. Výsledky, na ktoré sme netrpezlivo čakali a ktoré k nám cestovali až z Košíc, konečne dorazili a žiaci si prevzali diplomy spolu s vecnými cenami. Úspešnosť našich angličtinárov bola nad 90%, čo je fantastický výsledok!

              Mgr. L. Ostrížová

          • Medzištátne priateľstvo
            • Medzištátne priateľstvo

            • 45 žiakov našej školy si užilo dvojdňový výlet u našich českých susedov. V stredu 7. júna sme v skorých ranných hodinách autobusom vyrazili na cestu a po cca 3 hodinách sme dorazili do cieľa. Malebný Tišnov - brána Vysočiny - nás privítal príjemným počasím a vedenie a žiaci našej partnerskej školy ZŠ Smíškova zasa žiarivými úsmevmi. Na radnici sme sa dozvedeli čo spája partnerské mestá Sereď a Tišnov.

              Poobedná prechádzka zakončená návštevou jaskyne pomenovanej po čestnom občanovi Tišnova Aloisovi Královi bola spríjemnená rozhovormi s našimi českými kamarátmi. Večer ukončilo praskanie ohňa pri opekačke a aktivity, ktoré si vo večernej škole pripravili pre nás českí žiaci. Spoločné prenocovanie v telocvični si užili najmä žiaci . Vo štvrtok sme sa zobudili do zamračeného rána, no ani nám to nezobralo chuť užiť si nasledovný deň. Bohatý program zabavil, ale aj poučil našich frajerov z Komenskej. Predsedom tried, ktorí tvoria školský parlament, sa venovali ich tišnovskí kolegovia a vzájomne si vymenili skúsenosti aj prostredníctvom vopred pripravených prezentácií. Žiaci sa rozdelili do tried na vyučovací proces alebo plnili úlohy priamo v meste Tišnov pri ktorých ich sprevádzali českí žiaci.

              Po výbornom obede a rozlúčke sme opustili brány školy a taktiež územie mestečka Tišnov. Naše kroky smerovali do Brna, ktoré je od Tišnova vzdialené cca 25km. Odborný sprievodca nám ukázal nádherné zákutia tohto historického centra Juhomoravského kraja. Autobusom sme sa bezpečne dopravili domov v neskorých večerných hodinách s množstvom zážitkov a nových priateľstiev. 

              Už teraz sa tešíme na september kedy českí žiaci navštívia našu školu. 

              Mgr. A. Droppová

               

               

               

               

          • Výlet detí z ŠKD na malej Retro farme v Brestovanoch
            • Výlet detí z ŠKD na malej Retro farme v Brestovanoch

            •  

              Vo štvrtok - 8.júna sa žiaci 3. oddelenia ŠKD /druháci/ vybrali so svojou pani vychovávateľkou, učiteľkou a pani zdravotníčkou na farmičku v Brestovanoch.

              Mali tu možnosť vidieť, ako žijú malé prasiatka v chlievikoch, taktiež kačky, sliepky, malé kuriatka, kozičky a teliatka. Pohladkanie malých mačiatok bolo pre mnohé deti milým a  nezvyčajným  zážitkom. Veľkým prekvapením pre deti bola prehliadka stajní a jazda na koníkoch.  Aj ukážkovú jazdu na koni, ktorú predviedla mladá jazdkyňa,  si žiaci so zatajeným dychom užívali.

              Obed na farme bol tiež výborný. Na neuverenie všetkým chutila najmä slepačia polievka, ktorej podaktorí zjedli aj dva taniere. Osviežujúci bazový nápoj len spečatil spokojnosť s obedom na terase.

              A aj počasie nám prialo. Mračilo sa, ale pršať začalo, až keď sme všetci spokojní a unavení oddychovali pod altánkom s pohárom osviežujúcej limonády.

              A čo si želať na záver? Aby takýchto vydarených výletov bolo stále viac!

                                                                                                        Mgr. E. Sabová, I. Forrová

          • Knižné hody v Seredi alebo 30. výročie Slovenska
            • Knižné hody v Seredi alebo 30. výročie Slovenska



            •      Na Obchodnej akadémii v Seredi sa uskutočnila pôsobivá akcia Knižné hody, ktorej hlavnou témou bolo 30. výročie vzniku Slovenskej republiky. Toto podujatie bolo obohatené o prezentácie, ktoré pripravili študentky a týkali sa ôsmich slovenských krajov. Knižné hody tak poskytli príležitosť na objavovanie a oslavovanie kultúry a histórie rôznych regiónov Slovenska.

                   My,  žiaci 8. A triedy, sme tak mohli nielen nasýtiť svoju vášeň pre knihy a literatúru, ale zároveň trošku nazrieť do zákulisia štúdia na OA v Seredi. V rámci tohto podujatia mali študentky možnosť prezentovať svoje vedomosti o ôsmich slovenských krajoch. Cieľom bolo nielen oboznámiť žiakov s charakteristikami jednotlivých okresov, ale aj pripomenúť významné výročie Slovenska.

                   Pred prezentovaním prezentácii si žiaci vylosovali papierik, na ktorom bol kraj, o ktorom na konci budú písať kvíz. Podelili sa do dvojíc a mohli začať bádať.

                   Každá študentka OA sa zodpovedne venovala svojmu pridelenému kraju a pripravila prezentáciu, ktorá obsahovala informácie o jeho histórii, kultúre, prírodných krásach a významných pamiatkach.

                   Prezentácie študentiek sa stali interaktívnymi vystúpeniami, kde mohli žiaci získať nové poznatky o rôznych regiónoch Slovenska.

                   Na konci aktivít dvojice žiakov písali kvíz, po ktorom sa vyhodnotili výsledky a prvé 3 miesta dostali vecnú odmenu.

                   Ďakujeme študentom a pedagógom Obchodnej akadémie v Seredi, že nezabúdajú na žiakov základných škôl a aj týmto spôsobom im rozširujú vedomostné obzory.

                                                                                                                                                                        Samuel Špano

          • Opäť fantastické výsledky!
            • Opäť fantastické výsledky!

            •  

              Nie je žiadnym tajomstvom, že naša škola má veľmi šikovné recitátorky, ktoré sa pravidelne umiestňujú na popredných priečkach rôznych recitačných súťaží. Svoj kvalitný prednes predviedli aj 5.6.2023 na osemnástom ročníku regionálnej súťaže v prednese slovenskej poézie a prózy Mihálikova Sereď, ktorú usporiadal MO Matice slovenskej a mesto Sereď v spolupráci s Domom kultúry. Naše dievčatá sa silnej konkurencie nezľakli, odrecitovali ukážkovo a hrdo reprezentovali našu školu. Porota ich za ich výkony patrične ocenila:

              Lenka Vargová - 1. miesto v 3. kategórii v prednese poézie
              Natalie Krchová - 2. miesto v 2. kategórii v prednese prózy
              Michaela Markechová - 3. miesto v 1. kategórii v prednese prózy

              Dievčatá, srdečne Vám gratulujeme a do budúcnosti Vám prajeme ešte mnoho úspechov!

              Mgr. L. Ostrížová

          • Exkurzia v mestskom múzeu
            • Exkurzia v mestskom múzeu

            •  

              Dňa 6.júna 2023 sme navštívili Mestské múzeum v Seredi, ktoré sídli v historickej budove bývalej Fándlyho fary.

              Vedúca múzea, pani Diková, nám predstavila prostredníctvom prezentácie významnú osobnosť našich dejín – Juraja Fándlyho.  Obdivovali sme množstvo zaujímavých historických exponátov, ktoré sa týkajú dejín mesta a okolia. Dobové fotografie na stenách nám umožnili nielen spoznávať históriu nášho mesta, ale aj porovnávať mnohé budovy a ulice so súčasným vzhľadom. Využili sme možnosť vyskúšať si Braillovo písmo, hmatom sa zoznámiť s 3D modelom múzea a tak sa vcítiť do ľudí so zrakovým postihnutím. V múzejnej záhrade nás zaujala Fándlyho nekvitnúca jabloň, ktorá rodí jabĺčka bez jadierok.

              Z exkurzie sme odchádzali plní dojmov, zážitkov a nových poznatkov.

               

              Mgr. Hana Čížová a žiaci 3.C

          • Škôlkarska olympiáda
            • Škôlkarska olympiáda

            • Na futbalovom štadióne v Hornom Čepeni sa konal 19. ročník Škôlkarskej olympiády. Podujatie sa každoročne koná pod záštitou Spoločného školského úradu so sídlom v Seredi a je zamerané na podporu spoločných aktivít materských škôl, na rozvoj telesnej všestranosti, športovej zdatnosti a zdravej súťaživosti detí predškolského veku.

              Olympiáda začala slávnostným nástupom detí a pokračovala príhovorom primátora Ondreja Kurbela. Ten poprial malým olympionikom veľa šťastia a športových zážitkov. Ďalej nasledovalo vztýčenie zástavy, zapálenie olympijského ohňa a sľub olympionikov, ale i rozhodcov..... A práve túto úlohu plnili žiaci našej školy.

              Po úvodnom ceremoniáli sa predškoláci pustili do súťaženia. V tomto roku bola olympiáda inšpirovaná rozprávkou Tri prasiatka. Deti si zmerali sily v piatich disciplínach, ktoré zahŕňali športové aktivity prispôsobené veku detí a boli zamerané na rýchlosť, obratnosť, presnosť a vytrvalosť. Naši žiaci počas všetkých súťažných disciplín dohliadali na správne počítanie a zapisovanie bodov, robili časomeračov, ale aj pomáhali a povzbudzovali malých olympionikov v súťažení...., pomáhali s náčiním, odovzdávali medaile.

              Tento rok bola rekordná účasť v počte 383 súťažiacich detí z devätnástich materských škôl. Z miestnych to bola MŠ D.Štúra, Cukrovarská, Fándlyho, Pažitná, Komenského, Murgašova, Podzámska a pridali sa aj Pusté Sady, Šúrovce, Pata, Vinohrady nad Váhom a Váhovce.                                                                                       O sprievodný program sa postarali tanečníci a tanečníčky z LY DANCE UNITED, ktorej súčasťou sú aj žiaci našej školy.

              Všetkým žiakom patrí poďakovanie za pomoc.

              Mgr. Eva Válkyová

            • Naše malé a milé roztlieskavačky, druháčky

            • Dnes 7. júna 2023 nás prekvapila veľmi milá návšteva.

              Naše rozstlieskavačky z druhého ročníka prišla pozrieť a aj zaspievať Peťka Jurinová, speváčka na ktorej piesne vystupujú naše dievčatá, na rôznych podujatiach školy. Dievčatá sa veľmi tešili tejto vzácnej návšteve. Petra prisľúbila, že nás príde ešte pozrieť a to na najbližšom vystúpení, ktoré nás čaká.

              Dievčatá budú vystupovať na „Prvom rodinnom dni našej školy“ už tento piatok 9.6. 2023

                                                                              Veľmi sa tešíme.

              Mgr. A. Pauerová a dievčatá z 2. ročníka                                

          • Slávik Slovenska – Krajské kolo
            • Slávik Slovenska – Krajské kolo

            •  

                              30. mája 2023 patril speváckej súťaži Slávik Slovenska, ktorá sa uskutočnila v Trnave. Našu školu reprezentovali dve žiačky, ktoré vyhrali Okresné kolo tejto súťaže:

              Sofia Tomčányiová – 5.B, 2. kategória a Dominika Kočnárová – 2.B, 1. kategória. Obidve dievčatá krásne spievali.

              Dominika Kočnárová získala 1. miesto v 1. kategórii a postúpila do Celoslovenského kola, ktoré sa bude konať 28.06.2023  v Bratislave.

              Všetci jej držme palce!

               Príjemným zážitkom pre všetkých súťažiacich bola prítomnosť speváka a garanta súťaže Petra Dvorského, ktorý bol predsedom poroty.

              Veľká vďaka patrí opäť pani učiteľke Eliášovej,  pani Tomčányiovej a akordeonistovi Oliverovi Cakovi za odborný doprovod.

                                                                                                              Mgr. E. Sabová

          • Nová školská dielňa
            • Nová školská dielňa

            •  

              Dnes na technike žiaci 5.A triedy vyskúšali našu novú školskú dielňu. A že sa im tam páčilo a darilo vytvoriť pekné diela si môžete pozrieť.

              Mgr. I.Bohušová

          • Spelling Bee
            • Spelling Bee

            •  

              Minulý týždeň sa uskutočnila školská súťaž v hláskovaní anglických slov – Spelling Bee. Zúčastnili sa jej žiaci, ktorí si chceli zmerať sily v hláskovaní. Súťaže sa zúčastnilo 14 žiakov našej školy, v kategórii A (4. – 6. ročník) a v kategórii B (7. – 9.ročník). Najlepší žiaci súťažili v dvoch kolách, ktoré preverili ich rýchlosť a presnosť v hláskovaní rôznych anglických slov. Do druhého kola postúpili tí najlepší. Žiaci okrem diplomov získali aj vecné ceny, za ktoré veľmi pekne ďakujeme Rade rodičov a našej pani riaditeľke PaedDr. Paulíne Krivosudskej.

              Veríme, že sa žiakom súťaž páčila - zábavnou formou si mohli preveriť svoje vedomosti a porovnať ich s vedomosťami iných žiakov.

              Víťazom srdečne blahoželáme!!!

              Bude vás zaujímať  aj výsledok:

              Kat. A                                  

              1. miesto:        Sabina Marie Helen Bírošová – 5. C                

              2. miesto:        Sebastian Živojinov – 6.C                      

              3. miesto:        Laura Mária Radošovská – 5.C                        

              Kat. B

              1. miesto:        Matej Pazúr – 9.A                     

              2. miesto:        Michal Guláš – 8.A                    

              3. miesto:         Michael Varga – 8.A

                                                                                    

                                                                                    porota súťaže: Mgr. Z. Grycová,Mgr. H.Kožárová

          • Literatúra netradične
            • Literatúra netradične

            •  

                    Podstatou literatúry je prinášať ľuďom krásu. Veľakrát i poučenie a nádej do života. A pochopenie- nás samých, sveta okolo nás, tých ostatných. Nie je to vždy jednoduché a pre naozajstné vhĺbenie sa do tajov literatúry treba nadšenie. A práve o to sa dnes pokúsil Lukáš Latinák u našich žiakov: prebudiť v nich nadšenie z literatúry a túžbu po pochopení a hľadaní súvislostí.

                   Známy slovenský herec má okrem zmyslu pre humor ešte veľa iných darov. Jedným z nich je umelecký prednes, mimochodom veľmi blízky našim deťom, a schopnosť priblížiť im krásy slovenskej i svetovej literatúry trochu s humorom a trochu s nadhľadom. Okrem toho, že žiakom predniesol niekoľko nádherných slovenských básní od významných autorov, doplnil ich aj skvelým komentárom a hľadaním analógií deja a významu s minulosťou a súčasnosťou ľudstva.

                   Celá netradičná hodina literatúry bola určená pre žiakov druhého stupňa a mala nielen vzdelávací, ale aj výchovný charakter. Snáď si zapamätali, že dohodu  treba dodržať. A že po jej porušení zákonite nasleduje trest. Malo by byť prirodzené pre fungovanie našej spoločnosti, že dohody sa ctia a sľuby sa dodržujú. Veríme, že táto hodina so slovenským umelcom ostane nezabudnutá a jej význam si v sebe ponesú po celý život.

               

                                                                                                            D. Braunová

          • Flag futbal
            • Flag futbal

            •  

              Na ZŠ J.Fándlyho v Seredi sa konalo regionálne kolo vo flag futbale. Súťaž organizovala  Slovenská asociácia amerického futbalu, ktorá zabezpečila plynulý priebeh regionálnych kôl, vrátane rozhodcov a označenia ihrísk. Žiaci si zahrali zápasy podľa rozpisov.  Moduly flag futbalu absolvovali žiaci aj na hodinách telesnej výchovy. Umiestnili sme sa na peknom treťom mieste.   

              Mgr. M. Beličková

    • Kontakty

      • Základná škola Jana Amosa Komenského v Seredi
      • 031 6270151 alebo 031 6270140
      • Komenského 1227/8, 926 01 Sereď 926 01 Sereď Slovakia
      • IČO: 37836706
      • DIČ: 2021618654
      • Dohľad nad ochranou osobných údajov ( v zmysle § 44 zákona č. 18/2018 Z.z a NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 )vykonáva v našej spoločnosti ZODPOVEDNÁ OSOBA : p. Bc. Katarína PAVLOVÁ (zo@eurotrading.sk), na ktorú sa môže obrátiť každá dotknutá osoba, ktorej osobné údaje sú spracúvané v našej spoločnosti.
      • PaedDr. Paulína Krivosudská, riaditeľka školy +421 911 332 178, riaditelka@zskomsered.sk
      • Mgr. Karin Ščasná, zástupkyňa pre 1.stupeň +421 904 965 846 zastupkyna1.st@zskomsered.sk
      • Mgr. Michaela Takáčová, zástupkyňa pre 2.stupeň + 911 332 191 zastupkyna2.st@zskomsered.sk
      • Antónia Míková, vedúca školskej jedálne +421 910 332 191 veduca.kuchyne@zskomsered.sk
      • Brigita Halasi, vedúca prevádzkového úseku referentka@zskomsered.sk
      • Ing. Miriam Belková, vedúca ekonomického úseku: ekonomka@zskomsered.sk, Eva Vidová, ekonómka: ekonomka2@zskomsered.sk Mgr. Andrea Zemková, mzdová účtovníčka: pam@zskomsered.sk
      • webmaster: veronika.kosova@zskomsered.sk
    • Prihlásenie

  • CP